Proef de Maasheggenkruiden

theepakket voor de wereldverbeteraar

Wereldverbeteraarspakket met álle theemelanges
Dit zijn de 5 theemelanges van Kruiden van de Maasheggen, met z'n allen gezellig in 1 box! Want wie zegt dat je moet kiezen? Je kunt natuurlijk ook gewoon alle unieke kruidencombinaties inslaan.

Het wereldverbeteraarspakket is de allergrootste onder de pakketten. In totaal 400 gram aan theemomenten! Deze is voor de fans die geen genoeg kunnen krijgen van Kruiden van de Maasheggen. En voor de natuurliefhebbers die nog meer kruiden willen zien als ze wandelen of fietsen door het mooie stukje Nederland.

1 stapje terug? Kijk bij het theepakket voor de genieter of het theepakket voor de ontdekker.

Inhoud

  • 100 gram van De Grondlegger | Hier begon het avontuur, onze allereerste melange. Een allemansvriend met zacht bloemige en friszoete smaken.
  • 100 gram van De Maasheggenvlechter | Een echte kruidige kruidenthee! Dit komt door de wilde tijm, hemels in balans gebracht met frisgroene en zachtbloemige accenten.
  • 100 gram van De Kruidenier | Fruitig, kruidig met een klein zoetzuurtje en een licht bittertje. Veel vitamine C in een heerlijk warm kopje thee of een koud glas ijsthee!
  • 50 gram van De Bijen Imker | Vier kruiden die samenwerken tegen ontstekingen met heerlijke aardse kruidensmaken en lichtzoete bloementonen met een laagje frisheid.
  • 50 gram van De Troubadour | Frissig, hoppig, bloemig. Deze kruidenthee is alles behalve alledaags. Uitbundig als ie is, zorgt de combinatie voor rust en ontspanning.

Meer weten over een van deze unieke theemelanges? Klik dan hierboven op de theenaam die je zoekt.

Kwetsbaar en inheemse kruiden
Al onze theemelanges bestaan uit enkel inheemse kruiden uit de Maasheggen. Behalve onze Grondlegger bevatten ze minimaal één kruid dat als (zeer) kwetsbaar en/of (zeer) zeldzaam op de rode lijst van Floron staat. Hierdoor kunnen we niet alleen heerlijke en bijzondere smaaksensaties creëren, maar versterken we ook de biodiversiteit van de Maasheggen. Dit is onze droom!

De Maasheggenmaten
De kruiden groeien en bloeien op de gronden van verschillende boeren en landeigenaren binnen het Maasheggengebied. Het zaaien en oogsten doen we ook zoveel mogelijk met ‘lokale’ handen. Zo helpen er mensen van de dagbesteding en een heleboel enthousiaste vrijwilligers. Onze Maasheggenmaten stellen we met enige regelmaat via ons blog voor, dus neem snel een kijkje om te zien welke gezichten er schuilgaan achter jouw theemoment!

100% single origin
Helaas lukt het ons nu nog niet om 100% single origin Maasheggen kruiden te leveren. Gelukkig zijn we wel flink op weg. Hoe meer er besteld wordt, des te makkelijker creëren we (nog meer) draagvlak voor een kruidenrijker Maasheggen.

€ 57,50
Aantal
Winkelmandje
4 artikelen
€ 1234,68
Bestellen ‹ Verder winkelen