Contact

Met een kop thee in de hand en bijklets in de mond, komt in 2021 het idee voor Kruiden van de Maasheggen op tafel. Een nogal fantastisch idee vinden wij!

Want, door jou blij te maken met buitengewone én buitengewoon heerlijke kruiden theemelanges, snel en makkelijk online te bestellen, brengen we zeldzame inheemse kruiden terug binnen het enige UNESCO biosfeergebied in Nederland, de Maasheggen.

Weet je, thee hoeft niet van ver te komen. Onze foodprint kan beter! Samen met lokale boeren en landeigenaren zaaien we, plukken we en oogsten we ons een weg naar een meer kruidenrijk Maasheggengebied.

En meer kruiden = meer kruidenthee. Ieder slokje Maasheggen Kruidenthee helpt zo mee aan het herstel van onze biodiversiteit. En tegelijkertijd kun je gezond genieten van theeleuten met toch wel erg bijzondere kruiden in je kopje. Dat is toch een geweldig gevoel?

Dat gevoel willen wij, Maasheggen ambassadeur Janneke en theesommelier Marloes, jou en alle theedrinkers om je heen meegeven.

Ons kruidenrijke avontuur volg je hier:
Facebook
Instagram

Vraag, idee of opmerking?
Dus jij zit op een kleine vraag, een groots idee of gewoon een opmerking. Sta op en geef ‘m door via info@kruidenvandemaasheggen.nl - Leuk, we zijn benieuwd!

Even praktisch
Jullie privacy vinden we belangrijk. Bekijk daarom hier onze privacyverklaring. Ook vinden we het wel zo fijn dat je weet onder welke condities je onze heerlijke en bijzondere Kruiden van de Maasheggen producten bestelt, dus hier vind je onze algemene voorwaarden.

Bekijk onze theemelanges